Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Kapsalon Nolly

moderne professionele kapsalonZonnebloemstraat 59
6561WJ Groesbeek

Telefoon:

024-3972265

E-mail:

Website:

http://www.kapsalonnolly.nl

KvK:

10024860


Openingstijden:
Woensdag: 8.00 - 16.00 uur
Donderdag: 9.00 - 19.00 uur
Vrijdag: 8.00 - 16.00 uur
Zaterdag: 7.30 - 15.00 uur

Specialiteiten:
Knippen (van lang en kort haar), föhnen, watergolven, permanenten, opsteken, coupe soleil, sunglitz, highlights, gekleurde plukjes, bruidskapsels, haarwerken en pruiken

Bedrijfsomschrijving:
Kapsalon Nolly is een in Groesbeek gevestigd familiebedrijf dat zich in de loop der jaren heeft weten te ontwikkelen tot een moderne professionele kapsalon voor zowel dames en heren als jong en oud. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Kapsalon Nolly streeft ernaar om u op vakkundige wijze volgens de laatste inzichten en technieken voor te lichten en te kappen. De sfeer in de kapsalon is huiselijk en gemoedelijk. Er wordt alle tijd genomen om u voor te lichten zodat u weloverwogen het voor u juiste kapsel of de voor u juiste producten kunt kiezen.

Kapsalon Nolly is tevens gespecialiseerd in haarwerken en pruiken. U kunt daarvoor een aparte afspraak maken, zodat u alleen of met uw familieleden naar de salon kunt komen.

Foto's


Bedrijfsfoto Kapsalon Nolly

Social Media

Kapsalon Nolly is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies


Allen vriendelijk en zeer goed. Klasse team!
door: Frida op 29/4/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.